just, var andra galna granne...

bortser man fran de franska hurtbullarna vi har till vanster om oss, bor en amerikansk tjej och hennes tva vanner i bungalowen bredvid. ngn mer pafrestande, hogljudd manniska har jag nog aldrig stott pa.  hon har en rostvolym utan dess like, hon kan vara 20 meter bort, vi har anda vad manniskan sager, hur KUL har det da varit att bo granne med henne?  hon har dessutom varldens mest nasala rost man kan tanka sig... finns det en orsak, till att jag ar glad att aka harifran imorrn sa ar det att vi slipper henne...

:) 


nu ar det dags for sen middag och friends..

friends


117834-757
jag har nog aldrig sett sa manga friendsavsnitt under sa kort tid. har pa phangan har de satt upp stora tvskarmar i restaurangerna, dar visar de filmer och serier, tva restauranger visar BARA friendsavsnitt. och jag alskar det.
:)

117834-759117834-758


no joke

117834-756i forrgar flyttade jag pa min ryggsack och sag varldens, och da menar jag VARLDENS storsta jvla spindel... tva saker for genom mitt huvud
"tack gode gud att anna inte ar har. hon skulle dott"
"synd att julia ar precis lika radd for spindlar som anna"

jag tycker inte att spindlar ar sarskilt mysiga jag heller, de stor mig dock inte sa valdigt. men, tanken pa att den HAR spindeln skulle traska runt i min sang medan jag sov, den var inte sa lockande.
sa, for forsta gangen pa valdigt lange (jag dodar ju inte insekter langre) gjorde jag mos av en spindel.
nagot som inte var helt latt, da den VAR enorm. hur jag dodae den? jag kastade den storsta, tyngsta bok jag hade. och traffade som tur var...

har ar vi..

 117834-744 117834-748
 117834-746  117834-749 117834-751 

jag tackar gud for mitt solpuder varje dag.. (ser jag brun ut, ja, dar har ni orsaken) ser julia brun ut. ja. hon BEHOVER liksom inte solpuder ... det ar sa synd om henne, hennes konstanta problem ar " suck hanna, igar var jag brunara pa ryggen, sa nu har jag solat framsiden, men nu ar jag ju annu brunare pa framsidan an pa ryggen.." staaaaackarn.. som bara blir mer och mer solbrand...  (jag= krakljud)
vi bor granne med tva VALDIGT valtranade fransman (de gor armhavningar och situps och sadant pa sin balkong. vi har perfeekt utsikt ...)  det basta ar val anda att de lyssnar pa "sweet home alabama" och sjunger med - tank er sweet home alabama, fast med kraftig fransk brytning... surrealistiskt...


hemma

image740

detta har varit mitt och julias hem senaste veckan, palita lodge pa hard riin beach pa Koh phangan...
att INTE ligga pa en strand (hur trevligt det an ar...) och fa sand overallt (och da menar jag verkligen OVERALLT) och att slippa bli biten av sandloppor  (sant man aldrig tanker pa nar man drommer och turkost hav och langa, vackra, vita sandstrander..)  har varit vaaldigt skont. att ha AC istallet for takflakt har OCKSA varit valdigt skont. trots forkylningen som alltid medfoljer...

117834-741    117834-755

i lordags var det fullmoon party och det ar svart att forsta att sa mycket folk kan samlas pa ett enda stalle... vi har haft himla skoj, jag och julia och traffat trevligt folk :)

ni far ursakta..

men av ngn orsak kan jag inte formulera mig langre, forhoppningsvis frisknar jag till snart, under tiden sa far ni noja er med en himla massa bilder i stallet for det skrivna ordet..


117834-739 antligen framme pa koh phangan

en galen natt i pattaya..

117834-738117834-737117834-735117834-734117834-733

pa var fard soderover sa gjorde vi ett stopp i pattaya, dar tillbringade vi natten med varldens basta towa! 

vardagslunk..

117834-722117834-723117834-728117834-726117834-725117834-724117834-731117834-727117834-729117834-730


vi vaknar pa morgonen, strosar ner till vart hak, ater lite frukost, drar vidare pa stranden, hoppas att ingen har tagit var plats  (for alla borde ju fatta nu att strandbiten under den dar palmen som ger sa bra skugga ar var...) vi solar (jag star ut i max 20 min - har ar det varmt forstar ni - julia ar desto mer hardcore och kan pressa lange lange...)  vi har - till var forvaning upptackt att vi ar omgivna av stockholmare, vart man an vander sig sa hor man nasal stockholmska, sa jag och julia ligger och skrattar diskret ner i handdukarna  :)  pa kvallarna tar vi oss en cappuccino  (hur det nu stavas) eller 2, eller sa tar vi oss en drink, eller 2..  
sammanfattningsvis, livet ar lugnt och harmoniskt, julia blir brunare och brunare och jag fraknigare och fraknigare...

:) 

living my life..

117834-720
internet vagrar lagga upp fler bilder.

:(

annars ar allt toppen!

i BKK

117834-709  posar man pa kort kan man alltid skylla pa det om kortet inte blev bra. posar man inte och kortet blir daligt, ja da har man ju inget att askyla, min filosofi.. :)
 detta kantar gatorna i bangkok,
 vad vore en resa till thailand om inte.......STARBUCKS fanns?  right anna..
117834-718 en trott lillasyster..

flying to bkk

flygresan var som sagt lang, men men.... vi hanterade det med jamnmos, laste, lyssnade pa musik och sov. Val framme far vi sta i ko till passkontrollen i en hel evighet (lite mer an en timme) och DA tog det sista talamodet slut, HEL SLUT. Jaja, vi overlevde det med... :) 

   


fraaaaamme

efter en lang och ganska dryg flygresa ar vi nu i bkk.
mer uppdateringar och foton kommer sen  ;)

allt är så surrealistiskt..

... snart ska vi sätta oss i bilen och åka mot göteborg, där ska jag och julia sen sätta oss på ett plan som tar oss till andra sidan jorden. och där, på andra sidan jorden, ska vi tillbringa nästan sex veckor.

det måste vara trötthet, ren sömnbrist. för jag tycker det låter så knäppt. så overkligt. jag kan bara inte förstå det...

(trots att jag redan varit där - på andra sidan jorden - en gång i tre månaders tid! .... det är jag som är knäpp....)

weird

å tack ... :)


för fina sms och telefonsamtal och tack carolina och christine; för sången på min telefonsvarare, haha!  :D

117834-406

just det..

imorrn fyller jag ju år..
image701

packar packade packast??


å, det tar ju aldrig slut, det här jkla packandet!
sen är jag kanske inte så effektiv... ett shampo där, sen 5 minuter framför tv:n, jag går uppför trappen och hämtar en hög med kläder, sen sätter jag mig framför datorn, jag stoppar ner hudlotion och tandborste i neccessären, sen gör jag lite te.... 
suck
mamma... kan du inte packa åt mig...

image700

snålblåst

vinden viner och löven virvlar runt och jag gick ut i badtofflor för att hämta in ett paket. o vad det sticker i mina tår just nu. men jag hade liksom inte orken till att dra på mig ett par rejäla skor. jag var för lat.
och nu sitter jag här med tår som sticker och bränner..
ikväll ska jag hem till julia..

ibland glömmer jag att andas

image699 då vill jag dricka syre som vatten..


fick nyss reda på..

image698

att lukas moodyssons nya film mamut - där hetingen till vänster på bilden, Gael Garcia Bernal är med - börjar spelas in i thailand i början av november (!!!!!!!!!)
han är en så grym skådespelare och han är såå fin.
det är nästan så att jag börjar drömma på spanska...
:)

soon soon... :D

117834-697117834-696117834-695117834-694117834-693117834-692

hm... det måste vara svårt..

att ge intryck av att vara så  .. långsam i tanken. ointelligent. ja. korkad helt enkelt.

jag menar, titta på en presskonferens med George W Bush, och försök sen förstå, och ACCEPTERA att han varit USAs president i fyra år, att han faktiskt blivit OMVALD och fick sitta i ytterligare fyra år...

jag fattar det bara inte...

helt plötsligt...

image691

...känner jag mig en aning stressad.

helt plötsligt känns det som om jag har MASSOR att göra, att mycket måste fixas innan avfärden torsdagmorgon.
nu är det måndagkväll. det återstår alltså två dagar.

antagligen ä det inga mängder som måste åtgärdas, antagligen (mkt troligt) stressar jag upp mig själv helt i onödan. men just nu är jag för jkla trött ( och mätt...) för att sätta mig ner och resonera med mig själv, skriva en lista och sen sätta igång med första punkten på den listan.
jag kan - som mest - lägga mig soffan och zappa mellan alla KASSA program som går på tv:n sent en måndagkväll  (det finns verkligen inget att se. överhuvudtaget.)

s.k resnoja?

pappa lagar laaaaaaax

(jag är så vansinnigt mätt, men lax.. å lax, det KAN jag bara inte säga nej till!!!)

sen, efter middagen ska jag göra te och läsa klart min bok.
sen kanske jag bör börja packa? 
i min familj är vi aldrig ute i god tid (ja, förutom Julia då...) 


nu då?

lite daimkaka och te innan jag tar ut hundarna på en runda?  
här hemma är vädret ... ja, det är klassiskt höstväder. det är grått, mulet och blåsigt. inte en skymt av blå himmel någonstans.
fast det gör inte så mycket.
inte för min del.

lite senare kommer moster med familj hit för att fira mig. jag ska baka lite scones att bjuda på.
det är också gott.
 (hm, pesto på scones... skulle det. ??.....njaee.....)
image690 
i thailand så åt jag butterscones en gång. det var inte så gott...

aj

det gör för jvla ont alltså... (att vaxa) men men, nu är det gjort och jag kommer inte behöva göra det igen på ett braaa tag. :)


igår hade vi födelsedagsmiddag, vi åt färsk pasta och fläskfilé med pesto. å. jag är en sucker för pesto, det ÄR SÅ GOTT

117834-689
 


-anna, ringde du?

ALIENS


trean går på kanal 6 just nu.
usch.
MÅSTE rymdskepp vara betonggrå, ha taskig belysning och bara vara allmänt deprimerande?
fast, utomjordingarna är fantastiska, så manifikt vidriga och slippriga och äckliga... uäsh!

mitt rymdskepp ska gå  i vitt, guld, mörkblått och limegrönt... jag ska ha en massa växter och konst och foton och mjuka kuddar och stora fåtöljer och....shit, ALLA kommer vilja bo där....

:)

image688 

jag insåg just...




.. att det enda jag ska göra imorrn är att vaxa benen 10.30

det är det enda
TACK GODE GUD FÖR DET

image687

så,

lördag förmiddag.

(jag önskar att jag kunde blinka mig upp till dig sara och... ja. så kunde vi äta pizza och kolla på en massa filmer och bara vara... med förhoppning att du skulle bli lite gladare..)

brorsonen är här, snuvig och rosslig men lycklig och glad och supermysig...
117834-686 117834-685 (åå, han växer så...)

jag vet inte hur dagen kommer se ut, ska kanske allra först byta om från pyjamas till ngt annat, sen beger vi oss kanske till Julias och Christians nya lägenhet och spanar in de nya tapeterna... sen? film i soffan skulle inte vara helt fel..

nu är det inte långt kvar, alls - och mitt största huvudbry är vad jag ska köpa för parfymer på taxfreen... annars så.. det ska bli SÅ härligt. vi ska se på bio i bkk, gå på mkb, shoppa på weekendmarket och bara ha det så bra... sen bär det av till ngn strand, sol och bad och melonshakes och ananas och friedrice. och kokosnötsglass.

:D

LINDA!

image684

nu var det jättelänge sen!

hippieliving...

117834-84

tanken var att jag och julia skulle dra till koh samui efter tre nätter i bkk, men... jag tror vi ändrar om lite i planerna....

gissa

image683

vems ögon?

hur pinsamt det än är...


..igår vaknade jag tidigt och hade den där låten "karatefylla" på hjärnan.  jag kan den inte alls, trots det lyckades den gå på repeat i min hjärna;  karatefylla, karatefylla, karatefylla, karatefylla... något som snabbt drev mig till vansinne.

vad fn kan jag ha drömt om??

RSS 2.0