söndagkväll

kan man vara glad en söndagkväll?
...

nej. det tror jag inte.


:(

image1092

måste.ha.mat

just nu är min hjärna som ett döende mobilbatteri. ni vet, displayen blinkar, mobilen blir allmänt seg och svårmanövrerad och skulle man i detta ögonblick börja knappa in ett sms så skulle den dö.
KNALLDÖ.

det är jag just nu.

jag åt frukost för....ehm....vänta nu...........eh.................................eh................................................ eh...... se, min hjärna smälter förtillfället ihop!!!

C&C är och fixar med sin ansökningar.när de är klara ska vi sticka till gökboet. och jag sitter här och räknar minutrarna..  

image1091

mamma...



ring och skäll på mig. säg att jag måste plugga. nu. NU. NU.


...

hanna


.. is så jvla uttråkad.
suck.
kan inte någon ta tåget hit och skriva den här uppsatsen åt mig? snälla.. bitte...pleeease..

jag måste vara lataste personen. ever.

image1090

..ooo... tänk att vara isbjörn. det ser inte helt fel ut..

anabanana

image1089

kommer ju på måndag!! WIIIIIEEEEEHOOOOOOO :D 

skånskt skitväder

jag insåg att jag var tvungen att ta en tripp ner till stan och biblioteket för att fixa lite böcker och kunde konstatera under min färd dit att det är ett JVLA väder idag...  :S  Kraftigt regn och kraftig blåst i kombination. det ÄR inte skoj... jag snubblade in på orkanen med ett hår som stod åt alla håll och väldigt blöta, vita tygskor. 
suck.
nu ska jag plugga vidare.
image1088 


dags för nästa uppsatshelvete

fast den här gången känns det ganska lugnt. det känns överkomligt, det känns genomförbart...
thank god.
så, jag sitter här, tevattnet kokar och daimchokladen är inom räckhåll. inget borde kunna gå fel. :)
ute är det allmänt grått, OCKSÅ något att vara tacksam över. det är pestigt att sitta inomhus och se blå himel och sol genom rutorna. då är det svårt att motivera för sig själv varför man egentligen borde vara just inomhus...
men duggar det lätt från en jämngrå himmel. ja. då är det lugnt.. 
image1087

haha

de klarade sig, maniac-läraren manglade sönder de andra, men inte DUBBELC, och nu är de ute och lyckoshoppar inför kåren ikväll....  och själv kan jag inte sluta garva åt bröderna schulman och deras blogg.. :)

117834-979

nu ...

... ska jag snart sticka iväg till jobbet. 2,5 timme bara, så det känns luuugnt.
jag ser framemot lönen den 25:e...  :)
den här dagen har varit konstig. klockan är snart halv fyra och jag fattar inte vad det är jag har gjort idag. minutrarna har bara runnit iväg. C&C (och resten av deras klass) är och får skäll. tydligen är deras lärare inte nöjd med hemtentorna han fått in. sen att HAN inte underlättat på något sätt räknas tydligen inte..



image1086 den här tyckte jag var rätt kul...

I NEED

image1085 

NOW.

tillbaka på biblioteket

image1084

..och här gör vi faktiskt framsteg, momoe, diana, deniz och jag. det känns SÅ skönt när man kan vara lite effektiv. C&C är på ingång, de skulle bara fixa lite lunch sen ska de fortsätta med sina ansökningar till internationella studier nästa termin (!). förtillfället är de inriktade på att åka till thailand och plugga på ett universitet i BKK. och JAG har redan planerat in att jag ska fira nyår med dem där... :)  så, vi får hoppas att de kommer in annars blir jag mycket besviken...haha

vårbilder..

image1081

image1082

image1083 .. som jag har .. ehm.. lånat från mamma...

Im going home..

.. som Michael Bublé sjunger.
Veckan efter Påsk kommer jag tillbringa hemma i Eggby. Det ska bli mysigt, jag ser framemot det... TROTS att jag kommer få plugga väldigt mycket (vi har en tenta den första april..) Jag ska ut och gå med Izo i skogen, krama alexander, hälsa på farmor, umgås med familjen, träffa anna, sandra, linda och edlund.. ja. det ska bli mys.
det är bra att flytta på sig, att se nya ställen, uppleva nya saker och träffa nya människor, det är kul och utvecklande, men det gör också att man uppskattar det man har ...  :)
image1079

117834-1080 jag &CO.  

ooops

klockan är visst 11 min över nio.
jag kanske kommer i säng lite senare än tänkt...


image1078


gymmet..

image1077

..kom jag precis tillbaka från.
vilka spännisar det finns...
det kändes bra iaf. mitt enda problem är att jag än så länge bara förstått mig på de maskiner som tränar underkroppen. de som tränar överkroppen - mage, rygg, axlar och armar - har jag hittills bara bligat misstänksamt på.
jag kommer helt enkelt få väldigt vältränade ben...

syster yster

kommer också nästa vecka  :) wow, jag ser verkligen framemot att vara tre stycken i min stora lägenhet. det kommer bli mysigt.

...

nu sitter jag och momoe på orkanen och pluggar lite. är vi inte duktiga så säg!


ikväll

image1076

blir det jag som lägger mig vid nio.
SENAST.
dessa sena kvällar och tidiga morgnar börjar ta knäcken på mig nu. det är faktiskt inte roligt längre. :(
denna tisdag är ordentligt fullspäckad. men på något sätt är det ändå tillfredställande med upptagna dagar. man känner att man GÖR något.
annars så är det nu mindre än en vecka tills anna kommer till skåne. (!)

å...

image1074

117834-1074

jag saknar honom. väldigt mycket. det gör nästan ont. jag skulle nästan kunna flytta tillbaka till eggby enbart därför.
suck.
det är nästan så jag lipar.

fine, nästan en månad försent..

image1072

...men är den inte ganska klockren?

B.L.O.N.D

klyftans hår är numera slingat och hon är än mer blondie än förut och hot as ever... :) vilket är bra med tanke på att vi sticker till kåren på onsdag.där hittar man söta pojkar och billig öl och det är grejer det...
imorrn blir det träning, lecture, plugg på biblioteket, 2,5 timme på jobbet och sen... sen kommer jag vara helt slut och MER än redo för sängen.. 

image1071

dags för disken

ibland känns det som om det är det enda man gör på dagarna. diskar. det är en evighetssyssla. ibland är det lugnt, ibland är det nästan lite terapi. men ibland drar jag mig så för det... :S  då står tallrikarna där, matresterna torkar in och teet som är kvar längst ner i temuggen etsar sig fast...
idag är en sådan dag.
image1070


morgonstund har guld i...


imorse när jag satt halvdöd vid mitt köksbord och försökte plugga (trots att min säng ropade efter mig) så plingar det till på msn och vem är det som har loggat in då om inte allas vår egen kott. hon som förtillfället lever sitt liv nere i tanzania. det var mkt trevligt att få slänga några ord med henne... men kott, låt mig säga så här..

image1069

får du ngnsin för dig att dra till andra sidan jordklotet och stanna där i ett halvår utan mig igen... ja. då ÅKER DU PÅ STRYK.

just so we're clear about that.


MIDDAG

jag lagar just nu middag. en klassisk hanna middag. det betyder ett hopplock av alla grönsaker som finns i kylen, dessa hackas och skivas och delas, för att sedan stekas ihop och kryddas  och skulle jag haft lite kyckling hemma hade den åkt ner i stekpannan också.. nu har jag inte det så det får bli en väldigt grön middag.

image1068


trött, så trött, så trött...

å.
grupparbeten alltså.
trots att jag haft tur med gruppen jag hamnat i så kan det bli bra jobbigt ibland...
vanligaste frågan:
"..hur menar du..?"  sagt med tveksam, oförstående röst...

men nu ska jag släppa grupparbetet och fokusera på allt det andra.
min uppsats till exempel.

idag, efter skolan..

image1067

sitter jag, momoe, diana och agata på orkanen, högskolans bibliotek. det är högt i tak och väggarna är av glas. en riktigt shysst bibbla alltså.. :)  vi ska jobba med vår muntliga redovisning som vi ska ha tisdag nästa vecka. vanligtvis har jag inga större problem med redovisningar, inte heller denna gång... men... jag ser väl inte direkt framemot det..

jaja... dags att borsta tänderna..

just nu..

image1066 .. sammanfattar detta mina känslor precis..
usch. jag är så trött. någon borde uppfinna ett "morgon-pigg-piller" man vaknar, tar pillret och efter fem minuter studsar man glatt runt med en gröttallrik i ena handen, en deo i andra och ett STORT, BRETT leende... redo för den nya dagen...  :S

min säng...

ropar på mig..
image1065

...haaaaanna.....haaaaaaaaaaaaaaaanna..... kom tillbaaaaaaaaakaaa.....

dock...

image1064

trots mkt att plugga.. man får ju inte missa wallander 21.00 på fyran ikväll. speciellt om man bara HAR 1:an 2:an och 4:an. då gäller det att passa på..

hm. min oförmåga när det gäller att få saker gjorda kanske helt enkelt handlar om felprioriteringar.

yes. definetely...

världens äldsta kort på mig och sandra..

image1063

haha :)  men nu är hon tillbaka från egypten iaf. thats nice.
:)

min hobby, min favoritsysselsättning, det bästa jag veet..

image1062  NOT.

igen. det är så löjligt mycket jag måste få gjort. det är svårt att greppa. det faktum att jag har noll karaktär hjälper ju inte. jag skulle behöva bli inlåst någonstans över en helg eller så. inlåst med mina böcker. i soprummet typ... och det enda jag kan göra för att få tiden att gå där i soprummet är att plugga...
hm... något att fundera över kanske?

:)

bloggdöd?

image1061

..typ. jag förstår inte var all tid tar vägen.

finns det något tråkigare...


image1060

...än trav på tv?

veckan i bilder

117834-1058117834-1059117834-1056117834-1055117834-1054117834-1053117834-1052117834-1051117834-1050117834-1057

and she's gone...

117834-1049

jag har haft en toppen, toppen, toppen vecka... tack mian..

RSS 2.0