mamma,

passar jag i den här färgen?


igår



här jag jag däckat PÅ christine... hon var nog lagom road...

the x-effect

..ligger anna och linda och tittar på just nu. mtv har verkligen blivit experter på meningslösa, tradiga jvla realityshows.... vem sitter egentligen och kläcker dessa programideer?? själv vill jag titta på cops (för DET, om något, är ju verkligen högkultur..) Senare ikväll drar vi in till stan och tar en billig kaffe någonstans, tittar på folk och snackar... på tisdag börjar skolan och jag (skjut mig för det här sen) ser faktiskt fram emot det...

mamma och pappa vill ha bilder på lägenheten, så här kommer en...

the nyman has arrived



.. and the holy threesome is now complete again...

(och ja, jag VET att threesome betyder trekant, jag försöker bara vara lite rolig...)

igår var det nollning....



en snäll nollning, som mest gick ut på att grilla korv och dricka sprit. man behövde inte äta kattmat, göra fågeldansen naken eller hiva en explorer alldeles själv. inget sånt, christine är fadder (igår var hon en fadder med baksmälla) och jag och klyft hängde på som moraliskt stöd och då det kan ta på krafterna att vara moraliskt stöd hade vi varsin baginbox (man kan ju behöva stärka sig lite då och då) kvällen var väldigt trevlig. 

:)

klyft is back in town...



..elller ja... var tillbaka en liten stund iaf...

och, JUST!

NU har jag laddat kameran!


att prata med sig själv

hur sunt är det eg?
jag har nämligen en tendens att göra det så fort jag är hemma ensam en längre tid.
sunt, onormalt eller tragiskt?

snart följer vi sandra till tåget...

..vilket känns trist. det har varit riktigt, riktigt kul att ha henne här... att tripp, trapp och trull fick en helg tillsammans i malmö. tack olsson och välkommen tillbaka.. always.. :)



trull, trapp och tripp....
 

att det ska vara så svårt...

sandra är här - vilket vi tycker är väldigt kul - vädret är skit (tur att det finns dvd) och jag läääängtar efter min lön ... och faktiskt, så längtar jag en liten aning, lite lite grann efter att skolan ska börja. efter rutin. (men man ska vara försiktig med vad man önskar sig..)
DESSUTOM måste jag komma ihåg att ladda kameran så jag kan börja lägga ut lite jvla bilder...

mondaymorning....

...how lovely!

(skolan har ju inte riktigt börjat än...)

igår satt jag, anna och edlund i soffan och åt daimtårta (christine var hos pojken sin och åt daimtårta) tanken var att vi skulle ha filmmarathon iförda mysbyxor hela natten...men, MEN... det blir ju sällan som man tänkt sig... innan tolv var vi ute på stan (vääldigt heeta..) och försökte hitta ngt ställe där vi -typ- kunde dela på en cider (vi har så fett med pengar just nu nämligen..) och anna skulle möta upp ett visst ragg hon träffade i fredags... anyhow, vi sätter oss på ett ställe där anna lyckas tappa sin cider över sig själv, ragg hinner åka hem, vi blir små förföljda av en blonderad dvärg (som askade över oss)  och vi avslutade det hela med att åka lite rutschbana på närliggande lekplats. shit vi hade skoj alltså..
:)

tillbaka i malmö

är jag nu. och det känns FÖR JVLA BRA!

:)

har lovat pappa att uppdatera flitigt, ett löfte jag tänker hålla.

dock inte nu, för nu ska vi äta daimtårta.

:D

(haha, och sorry sara för mitt sena fyllesamtal fredagkväll...)

min näst, näst sista dag på jobbet avklarad...



YEEESSSSSS!!!!!!!!!!!!


varför blir det alltid pestigare ju närmre "slutet" man kommer?

men...



..det kommer nog gå bra..

sova



jag är verkligen för jvla trött nu. vill bara krypa ner ngnstans och sova. men annapannan är här och stör så...

:)

lika bra att jag vänjer mig. ska ju dela lägenhet med henne ett tag framöver...


lite vad jag skulle vilja ha...

 
...dock inte i kombination...

den här..

..vill jag ha bl.a ...

pank som fn

min första lön. fy satan vad den kommer ryka. :S
eftersom jag är lite småkorkad  hade jag fått för mig att jag skulle få lön för juli - I JULI.
 kruxet är ju bara att om du sommarjobbar så får du lönen en månad efter. julilönen kommer i augusti. augustilönen kommer i september.

detta innebär alltså att jag VARIT och ÄR  ... helt jvla pank.
telefonen har min snälla pappa fått hjälpa mig med, för att "överleva" har jag lånat pengar av lillasyster... jag har en besninskuld till mamma jag helst inte vill tänka på...

suck.

så. första lönen alltså. den kommer gå till avbetalningar. vilket är trist.. för det finns så mycket himla trevligt jag skulle vilja köpa och unna mig själv...
aj now. stackars mig...




I want cash..


haha.. :)

OCH

grattis klyftan! :)

 


ATT VARA eller inte vara...

... vegetarian...

efter att ha bott tillsammans med en vegan och flera vegetarianer i kenya hade jag stött och blött ämnet ifråga ett flertal gånger... att äta kött var för mig naturligt, kött är gott och människor ÄR köttätare. även om jag kunde tycka synd om djur som slaktades på grymma sätt så... tja. jag tänkte inte så mycket på det.
många diskussioner med kotten senare hade min syn på saken ändras...rent principiellt kom jag fram till att jag höll med kott. 
och principer är inte värt ett skit om man inte följer dem...

så jag följde dem. åt inte kött. det funkade. fine, jag kunde sakna det och pappa var smått förkrossad "men , hanna vi ska ju äta köttfärslimpa...! det tycker du ju om!"  mamma tyckte det var ganska kul att experimentera och hitta nya vegetariska recept, när jag själv skulle laga mat blev det mest ..wok. och wok. och wok.  jag flyttade hemifrån. åt ännu mera wok. BARA wok. (en diet man kanske inte kan fungera på i längden. man KAN behöva mer mångsidig kost...)

anledningen till att jag blev vegtarian handlade inte så mycket om djuren och deras rättigheter. mer om vårt överkonsumerande samhälle, om köttindustrins (och fiskindustrins) alla negativa konsekvenser...
 
dock. jag ÄR inte vegetarian längre. inte för att jag ändrat åsikt. jag följer bara inte mina principer längre. vilket gör mig till en hycklare...  :S  


men... häromdagen cyklade jag förbi hagen med de små kalvarna. de hoppade runt, ystra och glada och lekte med varann. och då insåg jag, med ett visst obehag att..:   
"shit.... och er äter jag..."




HAAAAAAPPY BIRTHDAY TO YOOOOOU



LINDA!

how to pick the right guy...



...han ska helst vara av plast, inte kunna röra sig (alltså inte kunna fly...) drygt en meter lång och klädd i randigt... DET kallar jag kap.. jag och anna är bra på att lokalisera dessa, så hör bara av er om ni behöver hjälp..

med 6 liter juice på pakethållaren..

..cyklade jag hem idag. behöver jag säga att det tog aningen längre tid än det brukar..jaja, jag får ju starka ben iaf.. och juice är ju gott... väldigt väldigt gott... (mina största cravings när jag är bakis:  burger king-hamburgare och apelsinjuice..)
slutsats, jag kan vara hur bakis jag vill ett tag framöver. vilket automatiskt leder till nästa konstaterande: VILL man -någonsin- vara bakis?


mian, me miss you..





..tack för en lång (trots att den blev dyr för dig...) pratstund..

my new darling



är den inte fiiiiiiiiiiiiin..........!!!!

gerda och julia



varje gång jag ser den här bilden skrattar jag så jag gråter...


då var det dags igen

..snart beger jag mig iväg till jobbet.
dock  - hunden har fått komma ut, katterna har fått mat och lunchlådan är fixad, jag kan alltså sitta här och ta det lite lugnt innan jag hoppar på cykeln och sticker iväg.
det är skönt. me like...
 


nej,

dags för sängen. jag är för jvla trött alltså... hoppas bara att jag orkar släpa mig uppför trappen... men vetskapen om att jag får sällskap i sängen motiverar. gerda gör så att jag inte vaknar på fel sida på morgnarna.. :)



gnatt!

hösten

klyftan skrev ett inlägg där hon -pretty much - hyllade hösten. och jag kan bara hålla med. höst är stickade, varma halsdukar, vackra sjalar, löv som virvlar, klar luft, snygga kappor, och en jvla massa latte på närmsta kafe... (hm, nu räknade jag visserligen upp ganska många ytliga fördelar med hösten, men men....)




..ja, jag ser verkligen fram emot det...
 

älska mer

..reklamen...



..tja, jag älskar den...

:)



grattis towa!!!



(...welcome to the oldies but goldies... ;)

vår kattunge...

.. det ENDA hon verkar göra är att bajsa.

börjar bli less på att rensa den där jvla kattlådan.

RSS 2.0