jag saknar lillasyster..



..pratade nyss med henne i telefon. det var länge sen. suck.

annars sitter jag och belfrage på orkanen och är flitiga. (förutom precis just nu då vi båda sitter och kollar bloggar..) regnet  öser ner utanför och det är allmänt grått grått grått...

nu ska jag skicka in min hemläxa.

annars då?

.. tja. ny vecka. (det går så satans fort just nu. livet. jag hinner inte med.) kass planering och dålig självdisciplin har lett till att jag ligger något efter (hrm....) men det har väl framgått ganska tydligt. mamma ringer och peppar mig... det behövs. imorgon åker anna hem till landet, till eggby, till familjen och till linda. och ja, jag är lite avunsdjuk. tur att jag har fredrik. jag hoppas på att christinen är tillbaka i skåne. hon har varit borta sen fredag. sen ska jag försöka träffa jennie i veckan. ska bli najs. :) och till helgen jobbar jag. lördag och söndag. suck.
  

abstinens

vi har inget te hemma. ojojoj... och här sitter jag och ska försöka plugga.
det går ju bara inte...


än en gång vill jag skjuta huvudet av mig

... jvla skola.
jvla hanna.....

jag stjäl...



..bilder från mamma...

frivilliga, tidiga morgnar...



de är bland det bästa jag vet... då kan jag längta tillbaka hem till landet. tidiga morgnar på landet. då man inte är tvungen att skynda skynda sig iväg till någonting.
jag trivs i stan, det gör jag verkligen... här känner jag att jag lever. men samtidigt kommer jag aldrig kunna tänka på mig själv som stadsbo...

- grattis sara -



notera att det är en ROSA tårta..  :)

dokumentation

  anna fick inte i lika många bollar som jag...sucker..  här härdar anna christine mot psykning. något christine verkligen uppskattade..

.elvis övervakade oss och var nöjd med våra framsteg...
 jag ser väl ändå RÄTT proffsig ut?
 här stör jag tydligen med kamerablixten...


biljard i torsdags



i torsdags drog jag, anna och christinen iväg och spelade biljard. det var nice. jag var duktig. med duktig menar jag att jag fick i många bollar (klot?) i hålen (?eller vad kallar man dem?). anna och christine hävdade dock att det inte var ett tecken på skicklighet att skjuta i den vita och den svarta bollen. då förlorade man tydligen. jvla regelfascister. 


tisdag

..hette julia på lunar.
jag tyckte det var ganska ..fint. :) själv hette jag ndizi (när jag väl skaffade lunar)
det betyder "banan" på swahili.
(hrm...)



och så här såg man ut då..jag älskade älskade ÄLSKADE verkligen de där örhängena..


en kurs anna måste gå..

"hur man väljer GOTT lösgodis" 15hp

hon suuger verkligen på det. sitter här och blickar ner i hennes godispåse, övertygad om att jag inte kommer hitta något ätligt (men hoppet är ju det sista som dör) och två minuter senare får jag bara acceptera att så var fallet...
suck...


just,

- igår träffade jag kotten! det var bara ungefär ett år sedan vi sågs senast...

(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

idiot!!

ja
that's me.
hur är det MÖJLIGT att ha så otroligt dålig framförhållning. hur är det MÖJLIGT att man faktiskt utsätter sig för sådana här plågor (det är söndagkväll - snart natt - och jag har X antal kapitel att läsa och X antal uppgifter att göra, och allt detta ska vara klart tills IMORGON) 

 = jag just nu


just nu..

.. jag sitter på mitt rum och pluggar (= läser LÄSER LÄÄÄSER) Anna ligger nere på soffan i vardagsrummet och gör detsamma. med jämna mellanrum så sms:ar vi till varandra (sådär lagom, fina, uppmuntrande sms, typ "jvla sucker, börja plugga!! vet nog att du ligger där nere och smygsurfar på nätet!") jag går ner för att göra te. och för att påminna anna om at vi snart ska ha paus. anna säger att hon har en sida kar att läsa. men hon blir så störd av att jag befinner mig i närheten (och jag som är så tyst och snäll och rar) att hon nu gått och satt sig på toaletten för att läsa klart sista sidan. pucko! hahahahahaha....
:D


me like..



     ...Fredrik

by the way... idag är det ju..

 .. och jag sitter på biblioteket. tanken är att få en del gjort så jag slipper stressa alltför mkt nästa vecka. duktig, DUKTIG hanna... och just det ja! igår fick jag ju jobb! :)

är man i närheten..

 

...av den tysta avdelningen i biblioteket ska man INTE, jag upprepar INTE, ställa sig och diskutera väldigt personliga angelägenheter i telefon i normal samtalston. not smart. för då sitter vi alla "tysta-avdelningen-nördar" och hör (ofrivilligt) på..

idag...

..måste jag snart slita mig från datorn, äte lite lunch, plugga lite (ehrm..) och sen, vid två ska jag iväg och prata om mitt eventuella extrajobb (nu hoppas vi att de tycker om mig, att de har något jobb att erbjuda och att det är bra betalt.. haha) sen efter det tänkte jag hooka upp med milton och belfrage... och sen efter det ska jag bli bjuden på middag. och det ska bli trevligt. :) och sen imorrn, ja.. då är det ju fredag!


igår

       .... drack jag lite för mkt vin. men hade skoj iaf... :)

efter två timmar

discourse analysis i skolan var jag riktigt hungrig. och efter att jag ätit blev jag riktigt godissugen. så då blev det banan med smält blockchoklad. mycket banan och mycket blockchoklad... suck. det där sunda livet alltså... belfrage sitter och tittar på "hogan knows best"  och anna har somnat (stackarn släpade sig upp riktigt riktigt tidigt imorse..) men snart måste vi alla vakna till liv och börja fixa oss inför höstens premiar på KKKKÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅRRREEEEEEENN!!


god morgon..

sitter här och lyssnar på cat stevens "morning has broken" på youtube samtidigt som jag äter frukost... jag tycker om tidiga morgnar så länge jag inte måste tvinga mig iväg till något (tillexempel skola eller jobb..) nej. jag ska äta upp min yoghurt, samla ihop lite tvätt och bege mig till tvättstugan (ni vet, hemmafrusyndromet...) sen ska jag försöka mig på en kombinerad promenad-joggnings-runda-som-som-avslutas-med-en-tur-upp-och-ner-i-trappuppgången....sen är det skola vid ett. Vi ska ha läst första kapitlet i "Discourse analysis" vilket jag har gjort men ska göra igen, det krävs att man tragglar det ett par gnger...


hemmafru?

ja, som fn... jag har en skada (genetisk med all säkerhet) som går ut på att jag röjer (fam. ottosson-burges ord för städa) så fort jag inte gör något annat (typ, äter, sover eller duschar) jag har också en tendens att diska såfort jag ser att det finns odiskat porslin..damsugaren tas aldrig bort då jag typ använder den varje dag..anna och christine börjar ge mig konstiga blickar vid det här laget och när jag inte är närvarande diskuterar de säkert tvångsinläggning för min del..


nördisch



..aj now... men jag råkar gilla bibliotek. lukten av böcker. tystnaden. lovely..

första dagen i skolan

är avklarad (och det känns BRA :)  nu ska jag bädda min och christines säng, sen ska vi ut på stan och härja runt på biblioteken.... oh yeah...


varför varför varför varför

..är jag så förbannat trött??

suck


fler bilder från helgen

   

 
 

lilla fröken duktig

det är jag det. ibland iaf. med jämna mellanrum. eller ja...
idag har jag postat ett brev med mitt CV till den ansvarige för ett vårdhem i limhamn. på torsdag ska jag dit och prata med henne om möjligheten att jag skulle börja springvicka. vilket vore trevligt. det faktum att jag nu postat mitt CV, det faktum att jag ringde och hörde av mig överhuvudtaget, det är det som är så duktigt...

(vi kan alltså konstatera att jag inte har några högre krav på benämningen "duktig")


vi tre

 

monday afternoon

linda lämnade oss imorse - det har varit mkt trevligt att ha henne här - anna hade sin första skoldag, christine med för den delen... själv ... ja själv har jag mest haft huvudvärk... imorrn börjar min skola dock. ska bli nice.



linda och turning torso...

RSS 2.0