penis-sten, big buddha, elefanter, mountainview..

ja, de hade fasen tryckt in ALLT i vart utflyktsshema..

(ska snart forklara penis-stenen, jag lovar..)

I morse gick vi upp vid 8, vilket ar, tja, mitt i natten for oss nufortiden. Vi skulle namligen pa en heldagstur runt Koh Samui, och verkade det som, titta pa PRECIS allt som on hade att erbjuda i sightseeing-vag..

Forst bar det av till "grandfatherrock". Grandfatherrock visade sig vara en naturlig klippformation som ser ut som ett manligt konsorgan. "En sten-penis" fastslog Anna. (Jag var ganska fascinerad av hur detta kommit att bli en sadan.. turistattraktion. VEM vill ha en stenpenis i sitt fotoalbum bredvid badande barnbarn??) Anna skulle ABSOLUT ha med mig pa kort med stenpenisen, vilket jag vagrde, hon stallde daremot glatt upp....
 zooma in bilden och ni ser grandpapa-rock i bakgrunden..

Darefter akte vi vidare for att se det mumifierade liket av en munk. Han satt bakom glas i skradarstallning med solglasogon pa. Anna ville att jag skulle stalla upp pa kort med honom ocksa. But oh no.. tyckte mest att det var ganska laskigt... Det fanns daremot ett schysst tempel vid samma stopp, sa det tog vi lite kort pa..
 Dessa tempel kan man hitta lite varstans, ibland mitt ute i bushen bland palmer och platskjul. Det ar lite surrealistiskt, de ar valdigt vackra och pakostade och kan samtidigt vara omgivna av en ganska tydlig misar... Knepig prioritering kan jag tycka..

Efter mumien och templet akte vi vidare (i var oppna jeep) mot "the elephantshow" och "the baboonshow" och lite "elephanttrekking".... later valdigt... ja.. stort, men det var det inte. Ska jag vara helt arlig blev jag mest deprimerad och tyckte synd om bade elefanterna och de dar jkla aporna...det var bara ..tragiskt..
Nar vi (antligen) akte darifran hade inte ens halva dagen gatt och det var mkt kvar av var utflykt... next stop:

WATERFALLS
Vilka var vackra, onekligen :) Nar vi skulle ta kort pa det storsta var det dock manniskor som badade i det, ngnstans i mitten.. sa. Haha, de vinkade glatt men flyttade inte direkt pa sig.. Jag och Anna satte oss sen ner och doppade fotterna och svalkade av oss lite - for idag har det varit VARMT, langtade efter en isvak eller ngt kallare.. 

Efter vattenfallen var det dags for lunch - "thaifood" konstaterade anna med skrack i rosten och at enbart ris och kokosnotssoppa med kyckling, hon ar en jkla chicken, aj now.. sjalv at jag glatt friterade gronsaker och roror, det var supergott!
Efter lunchen begav det sig till "magic-buddha-garden" vilket jag maste saga nog var hojdpunkten... I en sanka dar det rann en -back? a? flod? , har sa dalig koll... - fanns det fullt med stenskulpturer forestallande djur och buddhor och ..allt.. Det var gront och lummigt och svalt och vattnet porlade (haver jag ur mig en massa klicheer nu?) och jag och anna sprang vanvordigt runt som darar for att fota varann bredvid alla roliga skulpturer vi kunde hitta.. :)

Kommentarer
Postat av: clabu

Låter som en oförglömlig dag och visst måste denna sorts minnen också kunna trängas in bland alla upplevelser... skulle gott kunna tänka mig denna utflykt redan imorgon eller kanske nästa vecka :-))

2007-01-23 @ 15:59:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0