koh chang...

= paradiso
Anna ar ratt kul,  nar vi sitter vid stranden ( pa den vita, valdigt VITA sanden) sager hon " just nu, om folk sag det har just nu, skulle de nog bli ganska avundsjuka. det skulle jag iaf."  :) 
Ja. Som sagt. Vi befinner oss pa en tropisk paradiso. I sverige ar det kallt, regningt och jvligt.  mohahahaha.......  :O)

Vi ar inne pa tredje kvallen har pa koh chang, thailands nast storsta o som ligger oster om bangkok.  Vi bor utmed den storsta stranden som heter " White sand beach"  (orginellt ..jag vet.)  De forsta tva natterna bodde vi en billig bungalow PRECIS vid stranden (inte daligt att vakna upp till den utsikten)  Den var val inte jattedyr, men samtidigt ingen direkt lyx, en stor maddrass, tva kuddar, tva laskiga filtar jag for allt i varlden inte tankta anvanda, ett myggnat och en dorr att lasa om allt ihopa. Dusch och toalett fanns lite langre bort (inte helfrascht... har spolar du sjalv. med en liten bunke som ligger i en stor hink med vatten. alltid spannand e om amn skulle lyckas.. :S  )  Men vi ar inte SA  sjapiga, och laget uppvagde mkt. Vi skulle stannat om inte jag just nu sett ut som om jag fatt en allvarlig slang av roda hund.  .....  Jag har sma, knallroda lysande bett over hela kroppen....  loppor har jag kommit fram till.  :S   Jag maste smaka sa jkla gott.......Anna har sluppit mina loppbett, och som hon har gnallt over sina jkla myggbett far vi val vara tacksamma over det...... :)      Sa nar jag gick utmed stranden igar eftermiddag fick jag syn pa ett stalle dar de hade bungalows uppe pa klippor, det sag helt knappt ut, malat i alla mojliga farger, blommor och blomkrukor over allt, sma gngar och trappor...  kortfattat:  det styrs av en overvintrad hippie som missat att 60-talet ar over. Och det ar grymt charmigt... For 100 baht mer an lopp-bungalowen vid stranden fick vi sang, myggnat, egen toa och dusch, balkong och lite JVLA utrymme..sa vi slog till.
Idag, efter att ha spenderat en hel dag pa stranden strosade jag i sakta mak tillbaka till var hippiebungalow, satte mig pa balkongen, betraktade en thailandsk solnedgang, horde vagorna dar nedanfor och bob marley ur hogtalarna i baren. 
klockrent.....  :D    det enda jag kunda tanka var " fn, kotten skulle ALSKAT det har stallet.. "


ni vet nar man borjar overanvanda ord?  Det ord som dyker i varanna av annas meningar ar fortillfallet:  soft, sjalv sager jag laskigt hela tiden...... 

love


Kommentarer
Postat av: Anna

Anna har INTE sluppit loppbetten alls - har du sett mina ben och armar?? + att ja har myggbett det har inte du!!!

2006-11-24 @ 14:16:43
Postat av: towa

nä jäklar vad avundsjuk jag blir, jag jobbar 5 dygn i sträck och ska sura nu.

2006-11-24 @ 15:40:39
URL: http://towa.blogg.se
Postat av: ena

Mysigt, förutom lopporna då!
Här regnar det, igen...

2006-11-24 @ 17:02:15
Postat av: Klyftan

ååh. ni har det ju underbart ju. jag vill meee haha

2006-11-24 @ 20:13:37
URL: http://klyftan.blogg.se
Postat av: Sara

Mitt ord är "galet", allt är galet!

HannaLove - de visar Love Actually ikväll. Har nog aldrig saknat dig så mycket som nu.

2006-11-24 @ 21:30:20
URL: http://mammasara.blogg.se
Postat av: pussokram

...nu börjar det bli för mycket... den byn skulle garanterat din pappa aldrig lämna... tänk dig honom med lite vildvuxet skägg, pannband o cigg i mungipan lugnt frammana schyssta ackord från den blomsterbehängda gitarren......
...fast snart är de ju måndag och Kraftcentrum hägrar...
Får nog vänta en såsidär 10 år....
Var rädda om er

2006-11-24 @ 23:35:18
Postat av: kotte

om jag är avundsjuk? det ända jag kunde tänka under hela texten (efter den första biten med lopporna), under hela den delen då du beskrev det nya stället var "vad gör jag här?" det är ju JAG som ska bygga ett sådant fantastiskt ställe, in the name of love, eller något annan flumm ;)

2006-11-24 @ 23:38:40
URL: http://coruus.blogg.se
Postat av: Lena

Bilder??? Här eller resdagboken. Vill ju se paradiset och hur ni bor.

2006-11-25 @ 09:31:41
Postat av: kerstin

Vad roligt att ni är på Koh Chang, jag ska också försöka hitta hippie stället. Loppor - det är flatlöss som har bitit er. kram kerstin

2006-11-25 @ 16:06:57
Postat av: MJ

Hanna du har inte fått loppbesök utan snarare har du besökt en säng med sk bed-bugs =/ Dessa små blodtörstiga odjur lever i smutsiga madrasser och suger blod från ovetandes turister medan de sover. Oftast får man långa rader av små röda prickar och kollar man noga så brukar prickarna följa blodådrorna... Bed-bugs hör till asienresor, njut =)

2006-11-25 @ 21:16:59
Postat av: Maria

Åh, Hanna, det låter ju helt underbart! Ska försöka hinna skriva ett mail till dig senare och uppdatera mitt liv. Tänker på och saknar dig VÄLDIGT mycket!

2006-11-26 @ 00:04:28
URL: http://amiraaa.blogg.se
Postat av: Sara

"Sleep tight, don't let the bedbugs bite" heter det ju.. Ääääckligt Hanna! Du har väl aldrig varit en "smutig-säng typ"? ;)

2006-11-26 @ 10:24:39
URL: http://mammasara.blogg.se
Postat av: Sandra

Har äntligen kommit fram till en dator allt verkar ju bra och man blir ju inte alls avundsjuk när man sitter här hemma i blåsten och regnet och fryser och jobbar 50 timmar i veckan nej inte alls!!!!

2006-11-26 @ 15:09:51
Postat av: Vendela

Gillar om det du skrev! Mysigt att se lite sunda grejer och inte bara det generella grejerna som man kan se om hela tiden. ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0