Patong beach

en laaaaaang bussfard avslutades (till slut!)  i Phuket Town, darefter begav vi oss av i en taxi till patong beach och vart boende...  Hur ska man da beskriva Patong.... Att jamfora Koh Chang och Patong ar som att jamfora Faro (utanfor Gotland ni vet..) och Ibiza...  Ett Ibiza fyllt av OERHORT trottsamma forsaljare (som alla kan minst 5 fraser pa svenska) thailandska gogo tjejer, britter i fotbollstrojor (saklart) och overforfriskade svenskar..  Jag ska val arligt saga att detta inte ar min grej... Foredrar nog Faro... Men, dock, det ar alltid kul med omvaxling, vi stannar nog ett litet tag till (anna vill kopa fler dvd:er..stackarn, det borjar bli ett beroende..)  23/12 checkar vi in pa vart DYRA julboende.. julklapp till oss sjalva.. :)


Kommentarer
Postat av: Edlund

Hejsan!

Det dar med langa timmar pa bussarna kanner jag igen, vi far var beskarda del vi ocksa nar vi tuffar fram genom kontinenten!
Det som du beskriver ar ganska likt kanslan har fast forsaljarna vet knappt vart Sverige ligger(Suiza?(schweiz)fragar de glatt) och de rabblar spanska pa ett lopande band, och istallet for britter sa ar vi omringade av Israeler.
Hoppas ni njuter av solen och varmen!
Puss o kram

2006-12-14 @ 15:54:54
Postat av: PoK

Hej..låter lite tröttsamt..men ändå ganska fantastiskt. Saknar jättemånga mail :-))....kanske på G ?? Var rädda om er !!!!!!!

2006-12-14 @ 16:03:35
Postat av: Lena

Skönt att höra av er. Vad gör ni då på dagarna? Tröttnat på att sola?
Sol - det känns främmande här.

2006-12-14 @ 18:35:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0